Call of Juarez: The Cartel PC, PS3, X360

Új résszel tér vissza a Call of Juarez, a The Cartel azonban napjainkban játszódik, és a "modern cowboyokat" állítja a középpontba.
1313169712

Call of Juarez: The Cartel teszt

Szeretném azt hinni, hogy az évek óta viszonylag csendes sikereket bezsebelő cím minden új eljövetelnél kicsit többet ad hozzá az alapokhoz, ám a megváltozott környezet és a néhány újdonságnak számító öltet sajnos elég kevés. Az új Call of Juarez is ilyen játék, vadnyugat híján inkább csak egy vadhajtás.
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.
1310828400

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.
1310630400

Call of Juarez: The Cartel - előzetest kapott a multi

Bár az előző részekhez képest kétségtelenül furcsa koncepcióval jelentkezik a Call of Juarez: The Cartel, azt nem mondhatnánk, hogy az új játékra ne lenne jellemző a korábban tapasztalt alaposság. A lengyel Techland továbbra sem adja alább a minőség terén, legalábbis nagyon reménykedünk ebben.
1310140834

Call of Juarez: The Cartel - csapatunkról bővebben

A Ubisoft a megjelenéshez közel végre elkezdte csepegtetni a csapatunk tagjaira vonatkozó információkat. Nem titok: a Techland akciójátékában három főhősünk lesz, velük egyenként is végigtolhatjuk a kampányt, más és más nézőpontból. Kooperatívban igazi királyságnak néz ki.
1310043632

Hét perc a Call of Juarez: The Cartel társaságában

Lássuk akkor a medvét! Illetve a tömény játékmeneti felvételeket, elvégre a Ubisoft végre hosszabban is kedveskedett nekünk és főleg a Call of Juarez fanoknak. A vadnyugat szellemisége a mexikói határt is elérte, igaz, száz évvel járunk később - de lesz itt káromkodás, fegyverropogás és drog.
1309543235

Egy raklap Call of Juarez: The Cartel kép érkezett

A júliusban érkező Call of Juarez: The Cartelhez nem igazán csepegtetett nekünk a Techland igazán nívós médianyagokat, szerencsére a megjelenéshez közel már egy egészen korrekt adag screenshottal tudunk szolgálni. Nagyjából képben lehetünk a Chrome Engine jelenlegi állapotáról.
1308308407

Call of Juarez: The Cartel - co-opban szép az élet

A Techland magával hordozza a vadnyugat durva hangulatát annak ellenére, hogy a drogkartellektől tarkított modern kor bűnös világában találjuk magunkat. Társas szórakozásra berendezkedett játékosoknak mindenképp jó hír, hogy a kampányt kooperatív módban hárman is végigtolhatjuk. Előzetessel igazoljuk.
1307638878

E3 2011: Call of Juarez: The Cartel dátum

Az Assassin's Creed: Revelations mellett még egy fontos ubisoftos játék megjelenési időpontjáról hullt le a lepel ma, ez pedig a kooperatív játékra kihegyezett Call of Juarez: The Cartel. A Techland ugyan szakított a vadnyugattal, a régi korok zord eszmeisége nem hiányzik a jelenből sem.
1303923618

Call of Juarez: The Cartel - előzetesen a történet

A vadnyugat szellemiségét, a bosszúvágyat és a tűzpárbajokat a modern korban sem kell nélkülöznünk a mexikói drogkartellel vívott harc során. Három hős, eltérő céllal és világszemlélettel áll szembe a nagyvárost megfertőző szervezett bűnözéssel. Új trailert kapott a Call of Juarez: The Cartel.