de Blob 2 , DS, PS3, X360

A népszerű 2008-as de Blob visszatér, ezúttal PS3-on, Wii-n, Xbox 360-on és DS-en.

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

Nem sokkal azután, hogy a Sony kiterítette a lapjait, a Microsoft is előrukkolt Games with Gold szeptemberi ajándékfelhozatalával. Ezúttal is négy játékot tehetnek magukévá az Xbox Live Gold- és a Game Pass Ultimate-előfizetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!

Erre a generációra is megjelenik a de Blob 2

A THQ Nordic tavaly a PC-s rajongók számára újította fel a de Blob folytatását, idén pedig az újgenerációs konzolok tulajdonosai is megkapják a játékot. A konzolverzió február végén mutatkozik be.

de Blob 2 teszt

A Wii-re és DS-re megjelent de Blobról keveset beszélünk, pedig a játék nem kapott rossz értékeléseket, és igazság szerint valóban élvezetes anyagról van szó. Persze érthető, ha valakit hidegen hagy egy olyan platformjáték, amiben a lényeg az, hogy kiszínezzük az egyébként szürke pályát – igen, ez három éves kor felett nem olyan izgalmas, mint amilyennek tűnik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.