Caller's Bane MAC, PC

A Minecraft fejlesztőinek új játékában a csatamezőn kell túljárni az ellenfél eszén. Mágikus tekercseket vethetünk be a cél érdekében.
1529575220

Új néven támadt fel a Mojang-féle Scrolls

A Minecraft fejlesztőinek kártyajátéka ingyenes lett, ráadásul a ZeniMaxszel való összezördülés miatt a címét is lecserélték. A Scrolls immáron a Caller’s Bane nevet viseli, és a játékosok szerverein fut a móka.
1435653000

Lehúzza a rolót a Mojang másik játéka, a Scrolls

Úgy tűnik, a Microsoftnak tényleg csak a Minecraftre volt szüksége a Mojang portfóliójából, a minap a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy nem fejlesztik tovább a másik játékukat, a Scrollst.
1418292055

Mától kapható a Minecraft alkotóinak új játéka

Bár eredetileg már novemberben meg kellett volna jelennie a Minecraft alkotóinak legújabb játékának, a Scrolls-nak, a premierre csak most, a mai napon került sor. A készítők egy hangulatos trailerrel ünnepelték a megjelenést.
1414404048

Novemberben jön a végleges Scrolls

A Mojang kártyajátéka már tavaly nyár óta bétafázisban leledzik, ám a fejlesztők megígérték, hogy novemberre befejeződnek a végleges változat munkálatai. Persze utána sem áll meg az élet, a tartalom bővülni fog.
1410343220

A Microsoft megvenné a Minecraft fejlesztőjét

A Wall Street Journal értesülései szerint a konzolgyártó megvásárolná a Mojang AB-t, a Minecraft és a Scrolls fejlesztőcsapatát. A redmondiak állítólag kétmilliárd dollárt fizetnének a Markus "Notch" Persson stúdiójáért.
1376902854

Shambles - próbáld ki Notch zombis játékát!

A Minecraft atyja, Markus "Notch" Persson nemrég kiadott egy ingyenes, böngészőben futtatható zombis játékot Shambles címmel. Retro grafikával operáló FPS a kicsike, a hosszú hétvégére ideális lehet!
1369668417

Launch traileren a Scrolls

Lassan révbe ér a Mojang új fejlesztése, amely a gyűjtögetős kártyajátékok porondján próbál babérokat aratni. Június elején érkezik a játszható bétaváltozat, majd folyamatosan épülni és szépülni fog.
1364385626

GDC 2013: Április végén jön a Scrolls

A Minecraftot tető alá hozó Mojang bejelentette, hogy a legújabb játéka április végén landol a PC-ken. A Scrolls egyébként egy harcra kihegyezett fantasy kártyajáték - a kiadás előtt még bétázhatunk is.
1317744053

A Mojang lemondana a Scrolls márkanévről

Úgy látszik, a végéhez közeledik a jogi pereskedés a Mojang és a Bethesda között, miután Markus “Notch” Persson, a Minecraft készítője felajánlotta, hogy lemond a Scrolls márkanévről a Bethesda számára, de szíve szerint alcímmel látná el az eddig simán Scrolls néven készülő táblás kártyajátékot.
1317218400

Bíróságra megy a Bethesda és a Mojang

Nem sikerült megállapodni a Scrolls ügyében, a Bethesda és a Mojang hamarosan bíróság előtt mondhatja el érveit. A Bethesda részéről érthetetlen a felhajtás, ennek ellenére benne van a pakliban, hogy a Minecraft alkotóinak át kell nevezniük a legújabb projektjüket, ha jót akarnak maguknak.