Sniper Elite V2 PC, PS3, WIIU, X360

Az előző generációban nagy sikert aratott Sniper Elite folytatása, amelyben egy német határok mögött dolgozó amerikai katonát alakítunk a második világháborúban. Egy lövés, egy halál.
1545901200

Felújítva térhet vissza a Sniper Elite V2

Néha megesik, hogy egy játék korhatár-besorolása már a hivatalos bejelentés előtt felkerül az internetre. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az ausztrálok szivárogtatták ki a Sniper Elite V2 remasterelt változatát.
1455606000

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.
1422518405

Íme, a Games with Gold februári kínálata

Egy több év játéka-díjat is bezsebelt platformer, mesterlövészkedés és egy kimondhatatlan nevű labdajáték vár az Xbox Live előfizetőire februárban. Február 1-től tölthetőek az új ingyen játékok.
1401901897

Ingyenesen tölthető a Sniper Elite V2

Újabb játék lett ingyenes, igaz, ez az akció csak egy napig tart: most a Sniper Elite V2-re úszhatnak rá a második világháborús címek szerelmesei, ami bemelegítésnek pont jó lesz a harmadik rész előtt!
1378454406

A Rebellion visszatér Berlinbe

A Sniper: Elite V2 fejlesztői ma leplezik le legújabb játékukat, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy ismét Berlinben játszódik. A Nazi Zomibe Army-féle rémálom véget ért, ám nincs más választásunk, vissza kell térnünk!
1369755051

Sniper Elite V2 - megnyesték a Wii U-s verziót

A napokban került a boltokba a Sniper Elite V2 Wii U-s verziója, ám több játékos szóvá tette, hogy hiányzik belőle az online kooperatív mód, holott korábban semmilyen hivatalos megerősítést nem történt.
1360078200

Wii U-ra is megjelenik a Sniper Elite V2

A 505 Games hivatalosan is bejelentette, hogy Nintendo Wii U-ra is elkészül a Sniper Elite V2. Túl sok konkrétum még nem áll rendelkezésünkre a porttal kapcsolatban, de a játékélmény újszerű lesz a készítők szerint.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1338106809

Sniper Elite V2 teszt

Mi is a mesterlövészek hitvallása? Lapulj meg a háttérben, várd meg a megfelelő pillanatot, amikor elereszted a gyilkos lövést, legyél folyamatos mozgásban. Hét év után tért vissza a Rebellion ahhoz a címéhez, mellyel talán a legutolsó osztatlan sikerét aratta. A taktikázás helyett már az akció a menő.
1335794400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!