Készül a Sniper Elite negyedik része?

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

A Knack folytatásának megszellőztetése után újabb játékot buktathatott le egy LinkedIn-profil: a VideoGamer.com talált rá egy önéletrajzra, amely a kínai ADIA Entertainment egy munkatársáé, és amely szerint már készül a Sniper Elite negyedik része.

A játékról természetesen semmilyen részlet nem derült még ki, a lap viszont vette a fáradtságot, és megkereste a Rebelliont a témában. A jó hír, hogy a brit fejlesztőcsapat valóban bejelentésre készül, méghozzá a GDC-n, és bár azt nem volt hajlandó megerősíteni, hogy a Sniper Elite folytatását készíti, mi azért egy kisebb összegben nyugodtan fogadhatunk erre.

De tényleg: a Sniper Elite-sorozat tavaly volt tízéves, az elindulása óta pedig több mint 10 millió példányt adtak el a cím alá tartozó játékokból. Számozott folytatást 2014-ben kapott utoljára a széria, tavaly a zombis mellékággal kellett beérnünk.

Köszi, atesz89!

2.
2.
atesz89
Várom már milyen lesz, remélem inkább a v2-re fog hasonlítani, mind multiban, mind singleben, sokkal jobb volt a v2. A 3. rész olyan mintha félkész lenne, sok hiba van multiban ami miatt csapatok, aki annak idején megszerették az első részt, a 2.t és a 3. hibái miatt hagyta abba az Sniper Elite sorozatot.
1.
1.
joshfeed
Szuper, csak mostmár német oldalon lenne jó játszani. König örnagyot a játékba ! :) Unalmas mindig szövetségessel lenni zombik ellen meg végképp lerágott csont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...