Sonic Generations 3DS, PC, PS3, X360

Sonic idén lesz 20 éves, a Sega új játékkal ünnepli meg ezt a jeles alkalmat.
1402468980

E3 2014: Film készül a Sonic alapján

Film készül a Sonic-sorozat alapján, az élőszereplős és CG-karaktereket keresztező adaptációban a hiperaktív sündisznó és több más ismerős karakter is feltűnik majd - köztük maga Dr. Eggman.
1387119600

Sonic-film készül a Sonynál?

Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.
1367330400

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1320148851

Sonic Generations - trailer a megjelenés mellé

A héten visszatér a Sega bájos sündisznója is, ráadásul rögtön két formában: hosszú és rövid lábbal is. A Sonic Generationst felfoghatjuk egyfajta tiszteletadásként is, a játékmenet változatosnak és sokrétűnek ígérkezik. Klasszikus oldalnézetes és nézdahátam szekvenciákban nyomulhatunk.
1320090989

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!
1318330800

PC-re is megjelenik a Sonic Generations

Bár teljesen megértjük, ha valaki már régen ráunt Sonicra, ugyanakkor az is tény, hogy a Sonic Generations az elmúlt idők egyik legígéretesebb próbálkozása a Sega-tól a kék sündisznó főszereplésével. A játékot eredetileg konzolokra, majd az újgenerációs kézikonzolokra jelentették be, és úgy néz ki: jön PC-re is.
1317484800

Sonic Generations - felelevenítjük a Dreamcast-érát

Novemberben jön a Sonic Generations, a Sega a hiperaktív kék sündisznó huszadik születésnapjára készíti az új játékot, melynek lényege, hogy feleleveníti a sorozat történetének legfontosabb állomásait. A legújabb trailerben a Dreamcast-korszak kerül bemutatásra, lássuk!
1315843952

TGS 2011: Bayonetta-folytatással érkezhet a Sega

Bár az elmúlt hetekben megint fölmerült, hogy hamarosan bemutathatják a Bayonetta új részét, akkor a Sega mindent tagadott. Most a TSSZ tudta meg egy nevét elhallgató jóakarótól, hogy a Tokyo Game Shown már biztosan ott lesz a Bayonetta folytatása, sőt animációs film is készülhet a cím alapján.
1315490400

Így néz ki a Sonic Generations gyűjtői kiadása

A Sega egészen csodálatos Collector's Editiont jelentett be a Sonic Generations európai rajongói számára. Bár számadatokkal nem szolgálhatunk arról, hogy kishazánkban hány vérbeli rajongója van a gyűrűmániás, kék sündisznónak, vélhetőleg itt is beruháznak rá páran.