Sonic-film készül a Sonynál?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 15.
  • Pletyka
Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.

A Kotaku találata szerint a Sony Pictures több olyan domain címet is levédetett a múlt héten, amik arra utalnak, hogy a cég mozifilmet készíthet a Sonic-sorozat alapján.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, a "sonicthehedgehog-movie.com", a "sonicthehedgehog-movie.net" és a "sonicthehedgehogmovie.net" címek viszonylag beszédesek, és mivel a Sega márkájáról van szó, az is valószínűsíthető, hogy nem véletlenül születtek meg.

Kíváncsiak vagyunk, mi sül ki ebből, arra pedig különösen, hogyan valósítaná meg a Sony az adaptációt: animációs filmet készítene, vagy a The Smurfs-mozikhoz hasonlóan kombinálná a CGI-t az élőszereplős jelenetekkel?

9.
fleXTheLoneWolf
Remélem nem lesz rossz és azt is remélem hogy animációs film lesz.
2.
Norbiii
Egy Mario filmet állatira megnéznék, de szerintem ez se lesz rossz.
1.
RangerFox
Csak őt ne rontsák el, ne süllyedjen már ennyire mélyre a filmipar hogy mindenből filmet akar csinálni. Nem egy generáció nevelkedett fel Sonic-on, ha elrontják, én nagyon dühös leszek. Bár a SONY csinálná, szóval van rá esély, hogy jó legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...