Disney Universe , MAC, PC, PS3, X360

Szokatlan multiplayer cím a Disney Universe: a játékosok egy-egy népszerű rajzfilm hőseinek jelmezébe bújhatnak ebben a gyors tempójú, szokatlan humorú családbarát játékban.
1321788334

Disney Universe teszt

A Disney Universe alapötlete korrekt, ha most lennék túl a hetedik szülinapi bulimon, biztosan megkajálnám, hiszen mennyire jó már, hogy a LEGO-játékok nyomdokain készült végre egy olyan cím, amiben a klasszikus Disney-hősökkel a klasszikus Disney-világokban kalandozhatok. A gond az, hogy a Disney Universe annyira jelentéktelen, hogy a szülinapi tortába is belesüthetném, nem venném észre.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1306432841

Bejelentették a Disney Universe-t

Van egy ingerküszöbük a játékosoknak, melyet nem célszerű átlépni a kiadóknak - most mégis így történt. Szokatlan multiplayer akció-kalandjáték készül a Disney-univerzumot kölcsönvéve. Igazi gyerekes bolondság, puzzle-k sokaságán át, hiszen a rajzfilmek világa veszélyben.