Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...

Hellgate: London

2038-ban járunk, és London romokban hever… így kezdődik a Flagship Studio már sok tapasztalattal rendelkező fejlesztőinek első játéka. A srácok a Blizzard-nál dolgoztak korábban, ahol a folyamatos World of Warcraft és Starcraft szériák gyártása után már egy Diablo 3-t szerettek volna készíteni. Sajnos a marketingvezetőség nem tett kedvükre, ezért durcásan elhagyták a stúdiót mondván, hogy majd ők elhozzák a nép számára más névvel és helyszínnel. Így született meg a HellGate: London!

Hellgate: London

Bizonyára sokaknak nem cseng ismerősen a Flagship Studios neve. A látszat ne tévesszen meg senkit, a csapatot ex-Blizzardos emberek alapították, akik már letették az asztalra a méltán híres Diablo játékot. Az új csapat egy hasonló alapokkal rendelkező játékon dolgozik, melynek főbb építőkockái a véletlenszerű pályagenerálás, 3D-s környezet, lepusztult London és addikció minden mennyiségben. Mivel a Hellgate: London forráskódját elég régóta kalapálják a fiúk és lányok, így eljött az idő, hogy rövid bemutató keretében kitérjünk a játék várható paramétereire, tulajdonságaira.