Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi PS3, X360

A PlayStation 2-es Tenkaichi-sorozatot folytatva végre egy igazán kemény Dragon Ball Z-játék érkezik az újgenerációs konzolokra.
1463472000

Dragon Ball-bejelentésre készül a Bandai Namco

A Bandai Namco és a Toei Animation beizzított egy új Dragon Ball teaser honlapot. Az azon futó visszaszámláló alapján arra lehet következtetni, hogy ma délután valami nagy leleplezésre készül a stúdió.
1430298059

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!
1337326200

Jöhet a generáció utolsó Dragon Ball Z-játéka

Legalábbis, valószínűleg utolsó. Egy japán magazinból, több forráson keresztül jutott el hozzánk a hír, mely szerint jelenleg a Namco Bandai a Dragon Ball verekedős játékok legnagyobb és legjobb változatán dolgozik. Szükség is lesz a javításra az Ultimate Tenkaichi után.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1315303200

TGS 2011: Ezeket hozza a Namco Bandai

Jövő héten indul a Tokyo Game Show, ami az idei japán katasztrófák miatt valószínűleg nem lesz annyira fényűző, mint az eddigi években, de játékokban így sem lesz hiány. Legalábbis a Namco Bandai felhozatalából kiindulva biztosan nem, hiszen már ezekkel meg lehetne tölteni egy fél kiállítást.
1309518000

Először mozog a Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi

Legutoljára a PlayStation 2-es Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3-at neveztem frankó DBZ alapú játéknak, s úgy tűnik, mindenki legnagyobb örömére a sorozat folytatódik. Még több kamehamehaval, még jobb grafikával, és teljesen lepuszítható tereppel érkezik az Ultimate Tenkaichi.