Runaway 2: The Dream of The Turtle

A nagy sikerű Runaway: A Road Adventure második része, melyben körbeutazhatjuk a világot. Kötelező!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

GC 2007: Runaway-érdekességek

Új információkat tudtunk meg a méltán népszerű Runaway-sorozattal kapcsolatban: a játék készül a Nintendo konzoljaira, sőt már a folytatás is úton van.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő héten megjelenő játékokat felvonultató listánk: március 18-ig érkezik többek között a Tortuga: Two Treasures, a God of War II és a PSP-s Call of Duty.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

Runaway 2: The Dream of The Turtle

Egy évvel ezelőtt még nagyon fárasztó közhelynek számít a mondat, miszerint „A kalandjátékoknak befellegzett!”. Hogy miért csak számított? Nos, mint azt tudjuk, a közhelyek éppen azért olyan fárasztó és kerülendő kifejtések, mert mindenki tudja, hogy igazak, és már a könyökünkön jön ki folytonos megállapításuk. Mostanában azonban a kaland stílus éppen ellenkezőleg viselkedik. Nem marad meg a kriptájában jó halotthoz illőn, hanem egyre inkább kikandikál, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy szabályosan kitörni készül. Ha a spanyolokon múlik, akkor legalábbis biztos…

Megérkezett a Runaway 2 angol demója

Megérkezett a Runaway: The Dream of the Turtle angol demója, melyben a teljes kalandjáték negyedik fejezetét játszhatja végig a letöltő.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Több, mint ötszáz friss kép landolt galériánkban!

Valamiféle nagy durranással akartuk zárni a hetet, így gondoltunk egyet, s több, mint 500 vadi új képet töltöttünk fel galériánkba. Érdemes leellenőrízni az összeállítást!

GC 2006: Midway és Anaconda line-up érkezett

A kiállítás kezdődik, így lassacskán az utolsó line-upok is befutnak a szerkesztőségi postafutár által - sajnos ezen listák sem tartalmaznak új címet (még).