Dragon Age: Inquisition PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Dragon Age III a BioWare ígérete szerint az első két rész legjobb elemeit ötvözi egy vadonatúj történetben.
1416056425

Dragon Age: Inquisition - a taktikai nézet rejtelmei

Nyakunkon az új Dragon Age megjelenése, ám előtte nem árt némi gyorstalpalót magunkba szívni. A dülledt verőerű keményarcok csakis a taktikai kameranézet használatával abszolválják a csatákat, erről szól az új videó.
1415905070

Frissítve: A DA: Inquisition elvihető egy próbakörre

Amennyiben van aktív EA Access-előfizetésetek, akár máris megkezdhetitek a letöltést és kipróbálhatjátok a Dragon Age jövő héten megjelenő harmadik részét az Xbox One platformon. A részletekért kerülj beljebb!
1415804417

Sétálj egyet a BioWare irodájában!

Hacsak virtuálisan is, de most bárki tehet egy sétát a BioWare Edmonton irodájában a Google Maps segítségével, ahol olyan címek készültek, mint a Mass Effect- és a Dragon Age-játékok.
1415178020

Dragon Age: Inquisition - azok a nehéz döntések

Utolsó epizódjához érkezett a Dragon Age: Inquisition játékmenetét bemutató videósorozat. Ezúttal a választásokról és azok következményeiről lesz szó. Aki nem tudná, döntéseink befolyásolják a történet alakulását.
1415102420

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.
1415088044

Bemutatkozik a Dragon Age: The Last Court

A Dragon Age 2 és a Dragon Age: Inquisition közti történetet meséli el a The Last Court, amely egy szöveges kalandjáték lesz és a böngészőben futtatható Keep rendszeren keresztül érhetjük el.
1414929600

Elkészült a Dragon Age: Inquisition

A BioWare bejelentette, hogy befejeződtek a Dragon Age: Inquisition munkálatai, így ha minden jól megy, nem lesz több késés, és három hét múlva boltokba kerülhet a szerepjáték.
1414657991

Elindult a Dragon Age: Keep nyílt bétája

A Dragon Age: Keep egy testreszabási eszköz, amellyel a korábbi játékok mentéseit vihetjük át a Dragon Age: Inquisitionbe. A programot immáron minden érdeklődő kipróbálhatja az Originen, hiszen elindult a nyílt bétateszt.
1413975607

Dragon Age: Inquisition - a társainkról bővebben

Egyre csak közeledik a régóta várt Dragon Age-folytatás, az Inquisition megjelenése, amit mi sem bizonyít jobban, hogy heti rendszerességgel érkeznek az előzetes videók a játékhoz.
1413826244

Dragon Age: Inquisition - Cassandra beköszön

Cassandra nem is olyan érzéketlen, mint azt a rajongók gondolják - tudtuk meg a karakter szinkronhangját adó Miranda Raisontól. A következő videó a Dragon Age 2-ből és az animációs filmből ismerős hölgyre koncentrál.