Double Dragon: Neon PS3, X360

Visszatér a 80-as évek klasszikus, oldalnézetes verekedős játéka letölthető formában.
1617295680

Visszafelé kompatibilis címek érkeztek az xCloudba

A Microsoft szerint rengeteg játékos kérte tőlük, hogy az első generációs Xbox és az Xbox 360 címei is játszhatóak legyenek az xCloud segítségével: a minap meg is érkeztek a szolgáltatásba az első visszafelé kompatibilis címek.
1391439600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten LEGO-lázban égünk, elvégre csütörtökön mozikba kerül a LEGO-film, ami természetesen megkapja a maga játékadaptációját is. Ezen kívül a Fable-rajongók örülhetnek, illetve azok, akik majd Fable-rajongók lesznek.
1347373800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.
1347105638

Aranyon a Double Dragon: Neon, új látnivalók

A WayForward Technologies révbe ért a Double Dragon: Neon munkálataival, így egy újabb klasszikus játék rebootjának lehetünk a szemtanúi. A bunyós cím eredetije még 1987-ben tört babérokra, s most minden esélye megvan, hogy újrázzon. A nosztalgia szerelmesei tobzódhatnak!
1333722622

Double Dragon: Neon - az első ingame videó

Van, aki szembemegy az árral és teljes vállszélességgel kiáll a retró-műfaj mellett. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Wayforward júliusban elhozza nekünk a Double Dragon: Neont, mely színtiszta beat 'em up élményekkel kecsegtet. Csekkoljátok az első mozgóképet!
1333629030

Érkezik a Double Dragon: Neon

A retrójátékok szerelmesei örülhetnek, hiszen visszatér a 80-as évek egyik sikerjátéka, a Double Dragon. A Neon alcímre keresztelt fejezet megmarad a hagyományoknál: oldalnézetes, verekedős címmel van dolgunk, szigorúan 2D-s megvalósításban. Letölthető formában érkezik PSN-re és XBLA-re.