Pikmin 3 WIIU

Visszatér a Pikmin, az új rész Wii U-ra jelenik majd meg.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338917679

E3 2012: Bemutatták a Pikmin harmadik részét

Ugyan Miyamoto és a Nintendo korábban is elárulta, hogy készül a Pikmin harmadik része, sőt azt is tudtuk, hogy az idei E3-on fogjuk látni belőle az első tartalmasabb (sőt az első tényleges) bemutatót, azért mégiscsak örvendetes hír, hogy a GameCube-on abbamaradt széria most visszatér.
1334660400

E3 2012: Új Marióval és Pikminnel jön a Nintendo

Ha már úgyis minden infó kiszivárog az E3-as sajtókonferenciák előtt, a Nintendo elébe megy a sorsának, és maga szellőzteti meg, milyen bejelentésekkel készül a Los Angeles-i expóra. Azt már tudjuk, hogy kint lesz a Wii U, de nagyon úgy néz ki, kapunk új Mariót és Pikmint is.