Brit toplista: csak második lett az új Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 6.
  • Toplista
Link másolása
Habár kicsit megkéstünk vele, a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg a legutóbbi brit játékeladási toplistáról. Annál is inkább, mert érdekes eredményeket hozott: még a Watch Dogs: Legion sem tudta megtörni a FIFA uralmát.

Habár a múlt héten több új játékmegjelenésünk is volt, a brit eladási toplista aranyérmese még mindig a FIFA 21, továbbá változatlanul jól szerepelnek a Nintendo Switch exkluzívjai is. A Watch Dogs: Legionnek nyílt a legnagyobb esélye a trónfosztásra, azonban a Ubisoft játéka csak a második helyen kezdett, miután 54 százalékkal kevesebb példány fogyott belőle a premier hetén, mint a Watch Dogs 2-ből.

Ebben persze sok minden közrejátszhatott: a brit toplista csak a digitális eladásokat számlálja, márpedig a dobozos értékesítések hanyatlóban vannak (a koronavírus-járvány alatt különösen), ráadásul a Watch Dogsnak next-gen verziója is érkezik hamarosan, könnyen lehet, hogy a játékosok egy része inkább erre vár. Ami a többi újoncot illeti: a Pikmin 3 Deluxe a hetedik helyen kezdett, és 18,5 százalékkal pörgött jobban, mint annak idején a Wii U-verzió, míg a The Dark Pictures: Little Hope a kilencedik lett, és 47 százalékkal múlta alul az elődjét.

  1. FIFA 21
  2. Watch Dogs: Legion
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Minecraft (Switch)
  6. Super Mario 3D All-Stars
  7. Pikmin 3 Deluxe
  8. Ring Fit Adventure
  9. The Dark Pictures: Little Hope
  10. Minecraft Dungeons
1.
1.
csoki0619
"Ebben persze sok minden közrejátszhatott: a brit toplista csak a digitális eladásokat számlálja, márpedig a dobozos értékesítések hanyatlóban vannak "
Ezt lehet nem így akarta a szerző.:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...