Sonic & All-Stars Racing Transformed 3DS, IPHONE, PC, PS3, Vita, WIIU, X360

Másodjára térnek vissza a Sega legismertebb karakterei, hogy egymásnak essenek egy jó kis verseny során.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1352732426

Sonic & All-Stars Racing - ilyen lesz Wii U-n

Ha önfeledt autókázásra vágysz a Sega játékhőseinek tolmácsolásában, akkor a Sonic & All-Stars Racing Transformed a Te játékod lesz. Bár a piac egy csapásra árasztott el bennünket hasonló alkotásokkal, a Wii U GamePadjének segítségével innovatív alkotással lesz dolgunk.
1351962167

Sonic & All-Stars Racing - előzetes Rontó Ralph-fal

A videojátékos beütésű Rontó Ralph már a mozikban gerjeszti a kedélyeket, ám a barátságos karakter a Sonic & All-Stars Racing Transformedben is tiszteletét teszi egy játszható karakter formájában. A Sega nem bízza a véletlenre a kart játék promóját, friss videóval kedveskedik nekünk.
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1349956848

Szexi versenyző a Sonic & All-Stars Racingben

A legújabb Sonic & All-Stars Racing Transformed-kedvcsinálóból tudjuk, hogy játszható karakter lesz a szexi női autóversenyző, Danica Patrick is. Hogy a bájos hölgyemény miért vállalt haknit egy gyerekeknek készülő kart játékban, nem tudni. Addig is időzzünk el a finom domborulatain!
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1349434800

Traileren a Sonic & All-Stars Racing Transformed

Újabb előzetes érkezett a Sega legújabb saját bejáratú kartjátékából, a Sonic & All-Stars Racing Transformedből. A játékmenet kulcsfontosságú eleme maga az átalakulás: mostantól nem csak a földön gurulva, hanem gombnyomásra a vízen és a levegőben is csapathatjuk.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1342170000

Sonic & All-Stars Racing Transformed dátum

A Comic-Con apropójából új trailert kapott a 2010-es Sonic & Sega All-Stars Racing folytatása, az előzetes nemcsak hangulatos, de ráadásként a játék megjelenési dátumáról is lerántja a leplet. A transformeres epizód novemberben kerül boltokba, legalábbis egyes platformokon biztosan.