Sonic & All-Stars Racing Transformed 3DS, IPHONE, PC, PS3, Vita, WIIU, X360

Másodjára térnek vissza a Sega legismertebb karakterei, hogy egymásnak essenek egy jó kis verseny során.
1340971200

Búcsút int Európának a Sega

Nem megy túl jól manapság a Segának, a spórolás pedig ott kezdődik, hogy minden irodát bezárunk, amire nincs égető szükség. A kiadó bejelentette, hogy az Egyesült Királyságbeli képviseleten kívül a teljes európai részlegét leépíti, a terjesztést ezután külsős cégekre bízza.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1338979161

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.
1338724841

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.
1335862800

Itt a Sonic & Sega All-Stars Racing folytatása

Igazak voltak a találgatások, valóban folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing. A játékban nem csak új karakterek, verdák és pályák várják a versenyzőket, a Transformed alcímet viselő anyagban a járgányunk vízi és légi üzemmódban is képes közlekedni az adott pályaszakasztól függően.
1329070227

Folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing

A Kotaku értesülései szerint karácsonykor új felvonást a Sonic & Sega All-Stars Racing, igaz, ezt a kiadó még nem erősítette meg formálisan, így a konkrétabb részletek sem ismertek. Az előző rész ugyan teljesen a Mario Kartot másolta, viszont azt jól tette, így élvezhető program kerekedett ki belőle.