Divinity: Original Sin PC, PS4, XBOXONE

Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity új része.
1393322433

Megint késik a Divinity: Original Sin

A Larian az utolsó pillanatban ismét elhalasztotta a Divinity: Original Sin megjelenését, így az akció-RPG biztosan nem kerül a boltokba február utolsó napján. Kárpótlásként egy új trailert kaptunk, érjük be ennyivel.
1380358817

Megvan a Divinity: Original Sin dátuma

Hamarosan véget ér a kemény munka a Larian Studios számára. Az alfa és a bétateszt után jövő januárban érkezik a Divinity: Original Sin végleges változata. Tekintsünk most bele a jelenlegi verzióba!
1367053238

Kulisszák mögött a Divinity: Original Sin

Véget ért a Divinity: Original Sin kickstarteres adományozása - bőven a várakozásokon felül teljesített a Larian Studios alkotása. A fejlesztők visszatekintenek az elmúlt hetekre, és néhány kulisszatitkot is megosztanak.
1366732821

Egy órán át mozog a Divinity: Original Sin

A Kickstarteren abszolút siker a Divinity: Original Sin, annak ellenére, hogy az adományozás még korántsem ért véget. A Larian Studios producerének jóvoltából egy órán át élvezhetjük a régivonalas RPG képsorait.
1364747409

Kickstarterre megy az új Divinity

A belga fejlesztők annak érdekében, hogy minden lehetőséget kiaknázzanak a fejlesztése során, és még több pénzt gyűjthessenek hozzá, Kickstarterre viszik a Divinity: Original Sint.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1338282059

Érkezik a Divinity: Original Sin

Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity következő része és a régi részek rajongói ismét a hagyományos játékmenetnek örülhetnek. A Larian Studios új játékát a méltán híres Ultima VII ihlette, s az első képek alapján világos, hogy van élet a Diablo III után.