Divinity: Original Sin PC, PS4, XBOXONE

Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity új része.

Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition teszt

2014 szerepjátékai között az egyik legkellemesebb meglepetésként robbant be az Original Sin. Az új, tökéletesített kiadásnak köszönhetően immár konzolokon is kalandozhatunk Rivellon földjén.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Launch traileren a konzolos Divinity: Original Sin

A jövő héten tobzódhatunk a felújított változatokban: a Darksiders 2 után a Divinity: Original Sin is megkapja a saját konzolos definitív kiadását Enhanced Edition néven. Erről is tudunk mutatni egy launch trailert.

Harcias traileren a felújított Divinity: Original Sin

Bő egy hét múlva érkezik a Divinity: Original Sin konzolos változata, az Enhanced Edition. A játék új trailerében a harcrendszerrel ismerkedhetünk meg újra, valamint a konzolos kezelőfelületet is szemügyre vehetjük.

Divinity: Original Sin - megvan a konzolos dátum

Október végén érkezik konzolokra a Larian Studios körökre osztott harcokkal operáló szerepjátéka. Az Enhanced Editiont online és osztott képernyős kooperatív móddal is felvértezik, ráadásul 1080p-ben fut majd.

Traileren a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Mint ismert, osztott képernyős támogatást kap a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition, amit most be is mutat nekünk egy előzetesben a Larian Studios. Egy kanapén ülve roppant kényelmes a kooperáció.