Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

Beperelték a CD Projekt RED-et a Cyberpunk miatt

Egy New York-i ügyvédi iroda karácsony előtt beperelte a CD Projekt RED-et a Cyberpunk 2077 miatt. A cél az, hogy az ügy csoportos keresetté váljon, amely minden olyan befektetőt képviselhet, aki pénzt veszített a szerepjáték rajtján.

Cyberpunk 2077 - javították a mentések hibáját

A CD Projekt RED tegnap kiadott egy újabb hibajavítást a Cyberpunk 2077-hez, amely egyebek mellett a mentésfájlok méretkorlátozását is megszünteti. Így már nem kell aggódnunk a játékállásunk miatt!

13 millió példányban fogyott a Cyberpunk 2077

Dacára minden botránynak, a megjelenése óta több mint 13 millió példányban fogyott a Cyberpunk 2077 - és ebben a számban már nem szerepelnek azok a kópiák, amiket a játékosok "visszavittek" a boltoknak.

Brit toplista: újra élen az Assassin's Creed

A karácsony előtti hajrában az Assassin's Creed: Valhalla győzedelmeskedett, a játék még az új Call of Dutyt és a FIFA-t is maga mögé utasította, amire ritkán volt példa az elmúlt években.

Cyberpunk 2077 - akár a mentésünket is bukhatjuk

A CD Projekt RED korlátozta a játékállás rögzítéséért felelős fájl méretét, így ha az túl nagyra nő, akár el is bukhatjuk a mentésünket. Hivatalos forrásból egyelőre csak egy tippet kaptunk ahhoz, hogyan tudjuk ezt elkerülni.

Csoportos perek fenyegetik a CD Projekt RED-et

Minden jel arra mutat, hogy még közel sem ért véget a Cyberpunk 2077 és a CD Projekt RED kálváriája. A befektetők félrevezetés vádjával támadhatják a lengyel fejlesztőstúdiót.

Cyberpunk 2077 - a dobozos játék is visszaváltható

Folytatódik a Cyberpunk 2077 szappanoperája. Már a Microsoft is bejelentette, hogy visszatéríti a játék árát, a CD Projekt RED pedig, "ha kell, saját zsebből" oldja meg, hogy a dobozos példánnyal rendelkezők is visszakérhessék a pénzüket.

Cyberpunk 2077 - a Sony levette a PS Store-ból

Aki az elmúlt napokat nem egy szikla alatt töltötte, az tudja, hogy a Cyberpunk 2077 konzolos változatai nem sikerültek túl jól, pontosan ezért hosszas huzavona után a Sony úgy döntött, hogy leveszi a játékot a PlayStation Store-ból.

Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.