Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

Cyberpunk 2077 - konzolon visszatérítik az árát

Miután a Cyberpunk 2077 előző generációs konzolokra készült verziója elég komoly problémákkal került az áruházakba, néhány felhasználó arról számolt be a Redditen, hogy mind a Sony, mind a Microsoft visszatérítette a vásárlásának az összegét.

Valódi protézis lett Johnny Silverhand karja

Nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben valaki Johnny Silverhand krómozott karjával sétál majd szembe veletek az utcán. A CDPR és a Limbitless Solution a valóságban is elkészítette a legendás rockerboy protézisét.

Újabb forgalmi rekordot döntött a Steam

Gabe Newell bandájának is jót tett a Cyberpunk 2077 megjelenése. A márciusi rekordot megdöntve ezúttal majdnem 25 millió felhasználó játszott egy időben a Valve platformján.

Cyberpunk 2077 - jár a fejlesztőknek a bónusz

Sajnos a videojátékiparban számos helyen bevett szokás, hogy egy bizonyos projekt fejlesztői csak akkor kapják meg a fizetési bónuszaikat, ha a játék elér egy bizonyos határvonalat a kritikusok körében. A Cyberpunk 2077 esetében ez nem így lesz.

Ismét megzuhantak a CD Projekt RED-részvények

Paradox módon, miközben álomszerű rajtot produkált a Cyberpunk 2077 a pénztáraknál, a fejlesztőstúdió részvényei mégis jelentősen megzuhantak az elmúlt napokban. Valószínűleg mindez a játék technikai állapotának köszönhető.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Nyolcmillióan rendelték elő a Cyberpunk 2077-et

A CD Projekt RED büszke lehet, rekorderekké váltak a Cyberpunk 2077-re leadott előrendelések számával. A játékot már nagyban nyúzza a globális játékosközösség, de a régi konzolokon játszók nem boldogok maradéktalanul a kapott élménnyel.

Megérkezett a Cyberpunk 2077 launch trailere

Vártunk rá eleget, de tényleg mindjárt itt, csupán egy karnyújtásnyira van már a Cyberpunk 2077. A holnapi megjelenésre hangolva megkaptuk a launch trailert, ami egyenesen Night City őrült forgatagába repít minket.

Imádják a külföldi kritikusok a Cyberpunk 2077-et

A maga módján hihetetlen, hogy már csak két nap, és végre megérkezik a Cyberpunk 2077, amit természetesen a külföldi újságírók már nagyban nyüstölhettek az elmúlt hetekben. Úgy tűnik, nagyon is elégedettek a látottakkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért a hosszas várakozás, néhány napon belül végre elmerülhetünk Night City alvilágában. Ez a hét a Cyberpunk 2077-ről fog szólni, hiszen nem sok konkurenciája akad az év talán legjobban várt megjelenésének.