LEGO The Lord of the Rings , 3DS, DS, PC, PS3, Vita, X360

Újabb LEGO-játék, csak ez éppen a Gyűrűk Ura-trilógia alapján készült.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1352831424

Launch traileren a LEGO The Lord of the Rings

Már nem kell sokat aludni a Traveller's Tales legújabb LEGO-játékáig, melynek a lágyabb szívű Gyűrűk Ura-rajongók is örülhetnek. Ráadásul az egész eposzon végigível a történet, számos ismerős karaktert felvonultatva. Hosszú az út a gyűrű megsemmisítéséig.
1352210445

Elérhető a LEGO The Lord of the Rings demója

A Traveller’s Tales folytatja a hagyományokat, így a derék építőfigurák átköltöznek Középföldére. A gyűrűhordozók és segítőik meg sem állnak egészen Mordorig. A játékot a PC-s felhasználók immáron kipróbálhatják, elvégre a hivatalos honlapra felkerült a játszható demó.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1349762400

Fejlesztői naplón a LEGO The Lord of the Rings

Megérkezett a LEGO The Lord of the Rings harmadik fejlesztői naplója, amiben arról mesélnek a játék készítői, hogy miként ültették át az óriási népszerűségnek örvendő filmeket videojáték formájába, ezen felül láthatjuk az aktuális álomállást, ahol a dolgozó egész nap LEGO-modellekkel kísérletezhet...
1349254800

Fejlesztői gondolatok a LEGO Gyűrűk Uráról

Hónap végén érkezik a LEGO The Lord of the Rings: The Video Game, a készítők pedig fejlesztői naplóval melegítenek a premierre. Sok újdonság nem derül ki belőle, de kétségkívül remekül összefoglalja, mire számíthatnak a játékosok; alighanem a legösszetettebb LEGO-játékkal van dolgunk.
1344940784

GC 2012: LEGO The Lord of the Rings trailer

Új előzetest kapott a LEGO The Lord of the Rings. Ha melegítenél a Hobbit mozira, esetleg nosztalgiáznál, keresve sem találnál jól opciót - hacsak nem utálod zsigerből a LEGO-feldolgozásokat... A játékban természetesen egy tucatnyi ismerős jelenet és karakter visszatér - a trailerben is látunk párat.
1342432800

Képeken a LEGO The Lord of the Rings

Új screenshotok érkeztek a LEGO Gyűrűk Urából, a képeken a főszereplőket vehetjük szemügyre. A derék hobbitok mellett Gandalf, Aragorn, Gimli és Legolas - szóvicc nélkül - is feltűnik a látnivalókon, a rajongóknak valószínűleg az ábrázolt jelenetek beazonosítása sem okoz gondot.
1339064640

E3 2012: Gameplay a LEGO Gyűrűk Uráról

Az E3-on három LEGO-játék is képviselteti magát, és míg a LEGO Batman 2-vel és a LEGO City-vel már foglalkoztunk tüzetesebben, a LEGO The Lord of the Ringsről még csak most került elő egy hosszabb gameplay felvétel. A jelenet a trailerben is látott Barlog-kalandot bontja ki.
1338561938

E3 2012: Jön a LEGO The Lord of the Rings

Bár a Gyűrűk ura alapján készült LEGO-szettek jó előre sejtették, a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy készül a LEGO The Lord of the Rings, ami a jól ismert címet dolgozza majd át hamisítatlan LEGO-stílusban. Az anyagnak már az első előzetese is megérkezett, csekkoljátok!