A THQ Nordicnál landolt a Carmageddon is

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 4.
  • Biznisz
Link másolása
Szorgosan építgeti a portfólióját a THQ Nordic, a kiadó a minap a Carmageddon címre is lecsapott, így a jövőben az ő szárnyai alatt készülhetnek a sorozat folytatásai.

Alig száradt meg a tinta a FlatOut és a Goat Simulator fejlesztőivel kötött szerződésen, újabb felvásárlást jelentett be a THQ Nordic. A svéd-osztrák illetőségű kiadó ezúttal a Stainless Gamesszel állapodott meg, és ismeretlen összegért cserébe megvette tőlük a Carmageddon címet.

A sorozat jövőjét illetően mindkét fél bizakodó, úgy tűnik, a THQ Nordic az esetleges folytatások esetén is a Stainlesst bízná meg a munkálatokkal, és maguk a fejlesztők is úgy gondolják, hogy a lehető legjobb utat választották a Carmageddon számára.

"Ez az üzlet lehetővé teszi, hogy a Carmageddon olyan otthonra leljen, amit mindig is megérdemelt. Független stúdióként rengeteg időt és pénzt fektettünk a címbe a 2012-es visszavásárlása óta, de sosem volt elég erőforrásunk ahhoz, hogy maximálisan kiaknázhassuk a benne rejlő lehetőségeket. A célunk, hogy a THQ Nordickal együttműködve a Carmageddon elfoglalhassa a jogos helyét a videojátékok panteonjában" - nyilatkozta az ügylet kapcsán Patrick Buckland, a Stainless társalapítója és elnöke.

A Stainless egyébként 2015-ben próbálta feltámasztani a Carmageddont, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

3.
3.
Batman
Hajrá hajrá! Remélem össze tudnak rakni valami faszát majd!
2.
2.
Őrnagy
Kár, hogy az arcade autóversenyekbe fektetnek több energiát a különböző állatszimulátorok helyett. Én örülnék végre egy gőteszimulátornak, a lányom imádkozósáska-szimulátorra vágyik. Annyi állat van, de kevés az állatszimulátor.
1.
1.
crytek
Beszarás.. Lassan a gamipar 80%-a a zsebükben lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...