Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings MAC, PC

Egy raklapnyi újdonsággal teletömött kiegészítő érkezik a Civ ötödik részéhez.
1351771200

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1344589333

Civilization V: Gods & Kings teszt

Nyugodtan hívhatjuk komplex körökre osztott stratégiának Sid Meier hagyatékát. Egyedül ennél a műfajnál nem érjük be pár, DLC-be pakolt aprósággal - egy kiegészítőnek tartalmasnak kell lennie, s ezt a Firaxis is jól tudja. Vallások, ideológiai harcok kereszttűzében ég az új Civ 5-expanzió.
1343900690

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.
1340128117

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezünkön meg tudjuk számolni a következő napokra eső, említésre méltó címeket, és akkor még semmi garancia nincs arra, hogy ezek jól is sikerülnek! A Portal rajongói a Quantum Conundrummal tehetnek egy próbát, a többieknek marad a LEGO Batman és a Steel Battalion.