Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 PS3, X360

Harmadszorra is visszatér a CyberConnect2 újgenerációs Naruto-sorozata.
1362571210

Launch traileren a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Pénteken landol a boltokban a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, így a Namco közre adta az elmaradhatatlan launch trailert. "Itt jön Madara!" - így szól a keringőre való felhívás.
1361275256

Drámai traileren a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

"Lobog a tűz" a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 vadonatúj kedvcsinálójában. A bunyós cím minden esszenciája tetten érhető benne, a rajongók bizonyára már a malacperselyük feltörésére készülnek.
1358852429

Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 - még egy trailer

Még több játszható karakterre derül fény a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 bővített előzeteséből, sőt mi több, az előrendelői finomságokat és a gyűjtői kiadással járó extrákat is megemlítik benne.
1357405228

Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 - dátum és trailer

A Namco Bandai tényleg nem aprózza le a soron következő Naruto-játékot: ez rendelkezik a legátfogóbb karakterfelhozatallal és jó pár epikus csatát vonultat fel. Az új trailerben a pontos dátumról is lehull a lepel.
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1350045006

Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 - még egy előzetes

A Naruto-széria hazánkban is közkedvelt anime-csemegének számít, főleg az abból készül játékadaptációk. A CyberConnect2 továbbra is ontja magából a jobbnál-jobb részeket, a Ninja Storm 3 jövő tavasszal landol a boltok polcain. Új kedvcsinálóra vágysz? Megkapod!
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1348495224

Mozgásban a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Nyugodtan hívhatjuk a Namco Bandai aranytojást tojó tyúkjának a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-szériát, a sorozat előző darabjai szépen fogytak, így elhárult minden akadály a harmadik rész elől. A CyberConnect2 most egy vadonatúj előzetessel kedveskedett a virtuális nindzsáknak.
1341406800

Az első Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 trailer

A Namco Bandai továbbra sem akar beszélni a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm harmadik részéről, ami csak azért rossz, mert így az első látnivalókat ilyen-olyan sajtóorgánumokon keresztül kell feldolgozni. A minőségük nem éppen tökéletes - az első traileré sem.
1340982000

Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Készül a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm harmadik része, ezt az egyik japán játékos magazin szellőztette meg a minap. Túl sok információnk nincsen a projekttel kapcsolatban, de a rajongók örülhetnek legalább, hogy jövőre is lesz mivel játszaniuk Naruto-fronton.