Angry Birds Trilogy 3DS, PS3, X360

HD-ben, Kinect-, Move- és StreetPass-támogatással térnek vissza a legismertebb Angry Birds-epizódok.
1348570809

Angry Birds Trilogy - élőszereplős launch trailer

Ma jelent meg az Angry Birds: Trilogy Xbox 360-on, PS3-on és Nindendo 3DS-en. Ennek örömére a Rovio egy élőszereplős előzetessel kedveskedett nekünk, amit hirtelen nem tudtunk hova tenni. Az emberek világát is ostromolják a plüssmadarak, a jenki családok nagy örömére.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1346784173

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.
1342094775

Jön az Angry Birds Trilogy

HD-ben, Kinect-, Move- és StreetPass-támogatással tér vissza az Angry Birds első három felvonása. A játékok dobozos formában jelennek meg az eddig nem érintett platformokon, Xbox 360-on, PlayStation 3-on és 3DS-en, a fejlesztők pedig tengernyi újdonságot ígérnek.