Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

  • Írta: szlav
  • 2023. június 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima nagyon szereti, ha mindenütt a saját nevét láthatja, így valószínűleg ő sem bánja, hogy a PlayStation Studios és a Filmworks a Kojima Productions közreműködésével egy komplett dokumentumfilmet készített a munkásságáról. A japán játéktervező kreatív géniuszát felesleges lenne vitatni, hiszen olyan újító, komplex és gyakran bizarr franchise-ok születtek a keze alatt, mint a Metal Gear vagy a Death Stranding.

A Hideo Kojima: Connecting Worlds című dokumentumfilm pedig betekintést enged a színfalak mögé, vagyis megtudhatjuk, hogy hogyan készülnek az iparágat előrelendítő kreatív alkotások. A filmben Kojima munkatársai és jóbarátai is feltűnnek majd, legyen szó akár Guillermo del Tororól, Nicholas Winding Refnről, George Millerről vagy Norman Reedustól, de olyan neves zenei előadók is részt vettek a produkcióban, mint Grimes, Woodkid vagy a Chvrches.

A dokumentumfilm premierdátuma egyelőre nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...