Mount & Blade 2: Bannerlord PC

Végre teljes értékű folytatással jelentkezik a Mount & Blade.
Típus: Fantasy, RPG

GC 2019: Mount & Blade 2 - indul a várostrom!

Több évnyi fejlesztés ér majd lassan révbe, amikor hamarosan elrajtol a Mount & Blade 2: Bannerlord korai hozzáférésű változata. A folytatást hét évvel ezelőtt jelentették be, a TaleWorlds azonban nem siette el a munkálatokat.

GC 2019: Mount & Blade II - vágta az Early Accessbe

Valami hihetetlen módon elnyúlt a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de most végre eljött a nap, melyben sokan már reménykedni is alig mertek. Újabb infókat kaptunk a játék megjelenéséről, és még egy vadonatúj trailer is érkezett!

Elindult a Mount & Blade 2: Bannerlord zárt bétája

Még a végén tényleg elkészül a Mount & Blade második része! A TaleWorlds elindította a nyílt világú akció-szerepjáték első zárt körű tesztjét, így a legszerencsésebbek már most próbálgathatják a többjátékos módot.

Játszható lesz a Gamescomon a Mount & Blade 2

A Mount & Blade 2: Bannerlord is azon címek közé tartozik, amelyekre olyan régóta várunk, hogy szinte már úgy érezzük, hogy sosem fog elkészülni. Nos, a TaleWorlds ránk cáfolt: az idei Gamescomon megtúráztatják a játékot.

Mount & Blade 2 - neveljünk gyerkőcöket!

Egy nemes család fejeként fontos, hogy utódaink méltó örökösök legyenek, hiszen ők viszik tovább a ház hírnevét. A Mount & Blade 2: Bannerlord ismét visszahozza a dinasztiarendszert, gyermekeinket pedig mi indíthatjuk el a helyes úton.

GC 2018: Új traileren a Mount & Blade II: Bannerlord

Sokak számára volt izgalmas az idei E3, hiszen többek közt végre bemutatták a Cyberpunk 2077-et, illetve a The Last of Us folytatását is láthattuk, ám a szívünk mélyén mindannyian éreztük, hogy valami azért hiányzott. Valami nagy…

Mount & Blade II - a Captain mód közelebbről

A TaleWorlds újra bemutatta a Mount & Blade II: Bannerlord Captain módját, amely lényegében stratégiát csinál a szerepjátékból. A lovas Khuzait birodalom népe és a Calradic Birodalom csap össze a legújabb videóban.

GC 2017: Mount & Blade II: Bannerlord próbakör

A nagy kiadók kiállítóterei között nem volt könnyű megtalálni a TaleWorlds kicsiny, ám annál forgalmasabb standját, de megérte: kipróbáltam a középkori akció-szerepjáték új részének multiját.

GC 2017: Kilenc perc a Mount & Blade II-vel

Már jó ideje készül a TaleWorldsnél a Mount & Blade II: Bannerlord. A Gamescomra egy új gameplay videóval érkeztek a srácok, amely az 5v5-ös küzdelmekre fókuszáló Captain módot mutatja be.

E3 2017: Mount & Blade II - megjött a lovasság

A TaleWorlds nem kapkodja el a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztését, már tavaly is bérelt helye volt a PC Gaming Shown. Ezúttal egy látványos csatát izgulhatunk végig: a karakterünk lóháton érvényesül.