Dead Rising

Eszement zombigyilkolós akciójáték a Capcom-tól, mely első és második ránézésre is leginkább George A. Romero Holtak Hajnala című filmjére hasonlít. Hatalmas! :)

E3 2010: A Capcom felhozatala

A Capcom bejelentette a hivatalos E3 listáját, mely egyelőre csak az előre várható neveket tartalmazza, viszont a cég elmondása szerint készülnek meglepikkel is.

Frank Westet minden játékba!

Seth Killian, a Capcom munkatársa szerint a játékosok imádják a Dead Rising Frank Westjét, így nem véletlen, hogy a kolléga egyre több játékban teszi tiszteletét.

Dead Rising 2 - több ezer zombi egyszerre

Az első részben egyszerre körülbelül ötszáz élőhalottat tudott megmozgatni a játék. A folytatás ezt minimum megduplázza, így több ezer zombi szakad ránk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

A Capcom tripláz

A Konami után a Capcom is rájött, hogy mekkora üzlet van az újra kiadott játékokban. Most egy tripla pakkal kedveskednek nekünk.

E3 2008: Wii-re is megjelenik a Dead Rising

Bár a Capcom sajtókonferenciáján el se hangzott a Dead Rising cím, a kiállítás alatt azt lehetett hallani, hogy a zombihentelős akciójáték Wii-re is megjelenik.

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

TGS 2007: Dead Rising PC-re?

Az Xbox 360 egyik húzócíme, a Dead Rising PC-n is tiszteletét teszi. Hivatalos megerősités a Capcom részéről sajnos még nincs, de reménykedni már lehet!

Megerősítették a Dead Rising 2 készültét

Egy tavaly augusztusi szavazás kapcsán erős sejtésünk támadt afelől, hogy a Capcom zombis játéka folytatódik, most már viszont biztosak vagyunk a második részben.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.