Dead Rising

Eszement zombigyilkolós akciójáték a Capcom-tól, mely első és második ránézésre is leginkább George A. Romero Holtak Hajnala című filmjére hasonlít. Hatalmas! :)

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Még mindig a Call of Duty 2 a legjobb X360-n

Az Xbox Live karbantartásán szorgoskodó jómunkás emberek statisztikát készítettek az X360 tíz legnépszerűbb játékának címével - nagy meglepetések nincsenek.

A britek falják a konzolos játékokat

Megérkezett az angliai játékeladásokat összesítő toplista, melyből kiderül, hogy a britek totál odavannak a konzolos cuccokért, azon belül is az X360 játékokért.

Nem lesz javítás a Dead Rising-hoz

Igen frusztráló Dead Rising-hibát tapasztaltak meg többen az elmúlt hetekben - egészen pontosan arról van szó, hogy a játék feliratozása hagyományos TV-n olvashatatlan.

Üzletileg is sikeres a Dead Rising

Megjelenésétől számolva két héten belül több, mint fél millió eladott példányszámmal büszkélkedhetnek a Dead Rising fejlesztői, a japán Capcom munkatársai.

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

Kilenc új Dead Rising videó

Újabb hatalmas dózis Dead Rising látnivaló érkezett, melyek ezúttal leginkább a bossok elleni összecsapásokat örökítik meg. Figyelem, spoilerveszély!

Tíz új Dead Rising videó és megjelenési dátum

A Dead Rising tegnapi megjelenése után meghódította az egész világot. Aki még nem vált volna függővé az lesse meg az utóbbi pár nap videótermését!

120 új kép a galériában

A mai ajánlatunk a következő: Command & Conquer 3, Dead Rising, Dirt, FEAR, Gundam, Hero Online, Inhabited Island és LEGO Star Wars.