Planescape: Torment fordítás

  • Írta: fojesz
  • 2005. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Elkészült a Planescape: Torment nevű gamma teljes fordítása. A készítők rengeteget dolgoztak a cuccon, de megérte: a honosítás nagyon jól sikerült!
Elkészült a Planescape: Torment nevű gamma teljes fordítása. A készítők rengeteget dolgoztak a cuccon, de megérte: a honosítás nagyon  jól sikerült!

Panyi kollega megkért, hogy ismertessem a GK olvasóival is, a Petrus által közzé adott nyilatkozatot - Petrus a projekt vezetője.

" 'What can change the nature of a man?' - teszi fel a kérdést Ravel, a mérhetetlen hatalmú éjboszorka. A választ immár magyarul is meglelhetjük...

Íme, annyi ígéret, halogatás, és üresjárat után, elkészültünk! A http://member.rpg.hu/peterpg linkrõl letöltheted a magyarítás legfrissebb változatát, amely már teljesnek mondható.

Hogy igazán készen lennénk? Ó, nem, sok munka vár még ránk. Elõször is, az anyag még mindig nyers egy kicsit, nem igazán egységes. Aztán sajnos elszórtan vannak még benne lefordítatlan mondatrészek, amelyek összeolvasási / értelmezési problémák miatt egyelõre úgy maradtak. És ott van még a képi mezõkbe nem illeszkedõ hibák, töredezett szövegdarabkák kiszûrése is, mert ilyenbõl is akad néhány.
Az elkövetkezõ idõkben ezek gyomlálása fog zajlani, ami azt is jelenti, hogy a verziószám nem fog növekedni, jóideig beáll az 1.0 értékre, de az utána lévõ 'J' ('Javítás') értékét érdemes lesz figyelni. Most 'J0', vagyis nincs még benne az eddigieken túl javítás.
Változik az új változatok megjelenése is, az eddigi hektikus és kiszámíthatatlan frissítésekrõl áttérek a rendszeres, 'tervezhetõ' letöltések rendjére. Minden 'J' verzió között három hét fog eltelni, azaz a 'J1' várható megjelenése az október 10-i héten lesz esedékes.

Nincs más hátra, mint hogy megköszönjem a fordítóknak az eddigi munkát, a külsõsöknek a bíztatást és a segítséget. A továbbiak oroszlánrésze rám hárul, illetve mindazokra, akik részt vesznek a tesztelésben, és kiszúrnak valami hibát, javítanivalót. Számukra egy fontos információ: ne engem bombázzatok levelekkel, hanem {ezt} a fórumot, ugyanis csak itt fogok 'ügyfélfogadást' tartani. ;)"
!

Forrás: www.magyaritasok.hu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...