Devil May Cry 4

Hiroshi Kobayashi sikerjátékának második folytatása (a Devil May Cry 3 az előzményeket mutatta be). A horror-akció sorozat legújabb része Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re.

Devil May Cry 4 - Weboldal és PSP-s átirat

Végre elindult a Devil May Cry 4 hivatalos bejelentése, melyen többek között az is olvasható, hogy már készül a játék PlayStation Portable-verziója is.

TGS 2006: Koei és Capcom felhozatal

Két hét múlva, egészen pontosan szeptember 22-én kezdődik Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show. Ma megérkeztek az első line-upok.

Devil May Cry 4 infók és képek

Vadi új információk és képek érkeztek a Devil May Cry 4-ből, hála a japán Famitsu magazinnak és egy lelkesen közvetítő olvasójának.

Sony játékok a szeptemberi TGS-en

A Sony a nagyközönség tudtára adta, hogy 27 játszható és további 8 videóval lesz jelen a Tokyo Game Show-n szeptemberben.

Devil May Cry: Sins Remembered - első képek

Cassius, Dante, Joel, Lady és Nelo hamarosan bemutatkozik R.L. Scott új mozijában, a Devil May Cry című játék alapján készített Sins Remembered-ben!

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Playstation 3 screenshotok + videók

Vadi új képek érkeztek frissen bejelentett PS3 játékokról! Van itt minden kérem-szépen: Devil May Cry 4, Getaway 3, Killzone 2, Tekken 6, Vision Gran Turismo...