Devil May Cry 4

Hiroshi Kobayashi sikerjátékának második folytatása (a Devil May Cry 3 az előzményeket mutatta be). A horror-akció sorozat legújabb része Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re.

Devil May Cry 4 - hírek a demóról, és új videók

A Capcom bejelentette, hogy 2008 elején érkezik a Devil May Cry 4 kipróbálható változata, a jó hír mellé pedig 3 új videó is megjelent a neten.

Devil May Cry 4 demóra várunk

Rövid lesz, de változatos, főellenséggel is megküzdhetünk majd, ráadásul ugyanakkor érkezik PS3-ra és X360-ra - hamarosan érkezik a Devil May Cry 4 demója.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Készül a Devil May Cry 4 Collectors Edition

A Capcom ma jelentette, hogy a hagyományos verzió mellett egy Collectors Edition csomagot is kiadnak a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Devil May Cry 4-ből.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Késni fog a Devil May Cry 4

Késni fog az eredetileg csak PS3-ra tervezett, ám végül PC-re illetve Xbox 360-ra is bejelentett Devil May Cry sorozat immáron negyedik része.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...

TGS 2007: Devil May Cry 4 látnivalók

Két új trailer érkezett a Devil May Cry PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő negyedik részéből - a videók nagyon hangulatosak, érdemes megnézni őket!