Devil May Cry 4

Hiroshi Kobayashi sikerjátékának második folytatása (a Devil May Cry 3 az előzményeket mutatta be). A horror-akció sorozat legújabb része Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re.

Húsz percig települ a PS3-as Devil May Cry 4

Japán sikerek ide vagy oda, a PS3-as Devil May Cry 4 egy bizonyos szempontból alulmaradt az X360-as játékkal szemben - húsz percig települ az első indítás után.

Devil May Cry 4 - óriási siker már az első napon

Igen nagy az érdeklődés a felkelő nap országában, Japánban a Devil May Cry negyedik része iránt, mely január 31-én debütált a szigetországban.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk izgalmasnak ígérkezik, hiszen érkezik többek között a Devil May Cry negyedik illetve a Turok új része, valamint jön a Culdcept Saga és még pár finomság!

Holnap érkezik a Devil May Cry 4 demó

Január 24-től lesz elérhető a Devil May Cry 4 kipróbálható változata, mely az Xbox Live-on és a Playstation Store-on egyaránt tiszteletét teszi.

Devil May Cry 4 demóra várunk

A Capcom ma éjszaka fellőtte a Devil May Cry 4 hivatalos, angol nyelvű honlapját. Az oldalon egyúttal bejelentették a demók megjelenési dátumát is.

Devil May Cry 4 - újabb részletekre derült fény

A napokban tesztelhették külföldi kollégáink a Devil May Cry 4 egy előzetes verzióját. A tesztelést követően két új dolgot erősítettek meg, mely a PS3-mas verzióhoz köthető.

Látnivalók a Devil May Cry negyedik részéről

Két gyönyörű videó tekinthető meg a Capcom által fejlesztett Devil My Cry sorozat negyedik részéről. Vigyázat, ez ütni fog, az biztos!

Devil May Cry 4 összehasonlítás

A Devil May Cry negyedik része sem kerülhette el, hogy a GT srácok ne mérjék össze, hogy a játék PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on nyújt-e szebb grafikát.

Devil May Cry 4 - újabb trailer érkezett

Újabb Devil May Cry 4 trailert kaptunk, amelyen több, mint három percen keresztül táthatjuk a szánkat. Hogy miért? Mert ez a videó is rendkívül látványosra sikerült!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.