Knack PS4

A Sony Japan játékában hősünk egy apró darabokból álló lényt épít, amely képes tovább növekedni.
Típus: Akció, Platform, Puzzle

Érkezik a mobilos Knack

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy egy ingyenes mobiljáték érkezik iOS-re és Androidra, amely a Knack világában játszódik. A Sony még jobban rágyúr a mobilszektorra. Örülünk?

TGS 2013: Képeken a Knack kooperatív módja

Az új trailert már láttuk a múlt héten, most egy tucat friss képpel szolgálhatunk a PlayStation 4 nyitócíméről. Bemutatkozik a Robo Knack, akit egy második játékos irányíthat majd a produktum co-op módjában.

TGS 2013: Befutott a Knack előzetese

A Japan Studio animációs filmekből merített játéka, a Knack sem maradt látnivaló nélkül. Ezúttal a masszív csatákba tekinthetünk bele, s némi átvezető jelenetet is bevágtak, ékes japán szinkronnal fűszerezve.

Knack - beszélgetés az alkotókkal

Folytatódik a Sony "beszélgetések az alkotókkal" videósorozata. Az új részben a Knack kapja a főszerepet, a Japan Studio alkotása a mozikban látható animációs filmek hangulatára és látványára hajaz.

GC 2013: Képeken és traileren a Knack

Mark Cerny, a PS4 rendszerfejlesztőjének és a Sony Japan közös játékában az animációs filmek bája elevenedik meg a képernyőkön. A Knack látványos és okos játék, most pedig tobzódhatunk a legfrissebb látnivalókban.

Új videó érkezett a Knackről

Mark Cerny játéka majdnem olyan, mint egy animációs fim, s a küszöbön álló generáció képességei megengedik, hogy még közelebb kerüljük a mozikban látottakhoz. Kíváncsi vagy a játékmenetre? Akkor figyelj!

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Ez történt még a Sony-konferencián

A Sony-konferencián rengeteg bejelentés történt, a legtöbbnek külön hírt szenteltünk, a kisebb anyagokat vagy kevesebb érdeklődést kapott címek előzeteseit viszont praktikus okokból egyetlen összeállításban mutatjuk be.

Knack - érkezik a Sony Japan új játéka

A PlayStation Meetingről nem hiányoztak a rajzfilmszerű grafikával megáldott játékok. A Sony Japan fejlesztésében készülő Knackben hősünk egy fémdarabokból álló lényt épít, amely tovább képes növekedni.