Nintendo Wii

Új generációs, olcsó kategóriás nextgen konzol a Nintendo-tól. Árának köszönhetően rendkívül széles körben elérhető (és szerethető).

Nintendo Wii A 10 legjobb Nintendo Wii játék

Tesztelünk PC-n, nyomjuk a Playstation 3-at, sorra próbáljuk az Xbox 360 játékokat, néha pedig a PSP és az iPhone is előkerül. A Gamekapcson igyekszünk a kedvébe járni minden játékosnak, a Wiit viszont eddig valamiért nagyon elhanyagoltuk. Ennek azonban vége!

Nintendo Wii A nagy leleplezés. Benyomások, kezelés, az első játéktesztek, leírások

Előző cikkünkben már említettük, hogy most kedden, bő két héttel a hivatalos premier előtt lehetőségünk nyílt kipróbálni az új Nintendo Wii konzolt. A folytatásban most megosztjuk veletek az első találkozás részleteit, bemutatjuk a konzol iránt érzett beteges vonzalmunkat, sőt megejtjük az első játékteszteket is.

Nintendo Wii Információk, érdekességek, részletes hardverbemutató, személyes tapasztalatok

Magyarországon 2006. december 8-án jelenik a meg a Nintendo Wii. Mivel a dátum vészesen közeleg, ezért elérkezett az idő, hogy behatóbban is megismerkedjünk a kicsikével. Jelen cikkünkben igyekszünk összegyűjteni az összes, Wii-ről feltétlen tudni érdemes információt, melyet sok, talán még sosem hallott részlettel és személyes tapasztalatokkal (!!!) is kiegészítünk.

Nintendo Wii

A tavalyi E3-on mutattak be egy bővebb prezentációt a Nintendo next-gen konzoljáról, a Revolution kódnéven futott, végül Wii névre keresztelt gépről. Azóta szinte alig hallani róla, a PlayStation 3- és az Xbox 360-hírek tömkelege között egészen jól megbújik a sokak által csak bronzérmesnek titulált masina. Az idei GDC-n viszont rengeteg információra fény derült, így nem is haboztunk, s összegyűjtöttünk minden eddig leleplezett adatot, érdekességet egy bemutató cikk ürügyén.

Nintendo Wii

A mai napon a Nintendo is bemutatta a saját kis konzolját, mellyel az Xbox 360-nak és a Playstation 3-nak kívánnak konkurenciát állítani.