Broken Age MAC, Mobil, PC

Tim Schafer csapatának új kalandjátéka, ami két fiatal történetét meséli el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

Egy hónap múlva jön a Broken Age folytatása

Tényleg jó előjel volt a tegnapi gameplay videó, a Double Fine ma bejelentette, hogy április végén érkezik a Broken Age második fejezete, és vele együtt a PlayStation-verziók is letölthetővé válnak.

Végre belenézhetünk a Broken Age folytatásába

Ha abból indulunk ki, hogy most közel negyed órán át bámulhatjuk a Broken Age második felvonását, akkor nem lövünk nagyon mellé, ha kijelentjük: most már tényleg nem kell sokat várni a folytatásra.

Broken Age - Tavasszal jön a dobozos változat

A Double Fine Productions megerősítette, az eddig csak letölthető formában elérhető Broken Age idén tavasszal dobozos formában is beszerezhető lesz. Így biztossá vált, hogy hamarosan érkezik a játék második felvonása is.

PS4-re és Vitára is megjelenik a Broken Age

A Double Fine alaposan kivette a részét a tegnapi PlayStation Experience-ből, Tim Schafer a színpadon bejelentette, hogy 2015 elején érkezik a legújabb kalandjátékuk PS4-es és PS Vitás változata.

Csak 2015 elején jön a Broken Age: Act II

Noha a Broken Age: Act II-t eredetileg az év végére ígérte a Double Fine, a fejlesztők most megerősítették, hogy csak 2015 elején érkezik a kalandjáték második, befejező epizódja. Cserébe egy polírozott, hibamentes alkotást kapunk.

A jó, a rossz és a csúf

Új rovatot indítunk ezen a héten, melyben értekezünk kicsit a hét fontosabb videojátékos eseményeiről. A kattintás után megtudhatjátok, milyen témák kerültek az eheti epizódba.

Leépítések a Double Fine-nál

Miután egy be nem jelentett projektet törölt Tim Schafer csapata, kénytelen volt elbocsátani 12 fejlesztőt. A vezető szerint egy ilyen döntés balszerencsés, de kénytelenek voltak meglépni, hiszen nem találtak hozzá kiadót.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Hol van már a Broken Age második epizódja?

Teljes csönd honolt az elmúlt hónapokban a Double Fine epizodikus kalandjátékának folytatása felől, ám egy új fejlesztői bejegyzésben végre némi információhoz jutottunk Tim Schaferéktől. A sztori már elkészült, de kb. ennyi.