Broken Age MAC, Mobil, PC

Tim Schafer csapatának új kalandjátéka, ami két fiatal történetét meséli el.

Broken Age - Act I teszt

Tim Schafer a Grim Fandango óta, vagyis laza tizenhat éve nem készített kalandjátékot. Mi kértük, hogy a Broken Age elkészüljön, és talán pont ezért rólunk is szól.

Launch traileren a Broken Age

A támogatók után végre a nagyközönség is belekóstolhat a Broken Age első fejezetébe. A Double Fine régóta várt kalandjátéka tegnap óta érhető el a Steamen, ennek apropóján itt a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

Trailereken a Broken Age

Mégsem a Steam Early Access programjában lát napvilágot a Broken Age, hanem egy két részből álló, teljes értékű játékként. Az első fejezet január 28-án érkezik, a támogatók viszont már most nyomulhatnak vele.

Jövő héten jön a Broken Age

A jövő héten válik először játszhatóvá a Broken Age, igaz, csak az első fele, és az is kizárólag azok számára, akik pénzzel támogatták a point & click kalandjáték elkészültét. Tim Schafer már nagyon izgul.

VGX 2013: Elijah Wood a Broken Age-ben

A Double Fine Productions és a Broken Age is szerepelt az idei VGX-en, Tim Schaferék meglepetésbejelentése pedig az volt, hogy az egyik főszereplő hangját Elijah Wood adja majd.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

VGX 2013: Ami még biztosan lesz

Érkezett egy sajtóközlemény a szombati VGX-szel kapcsolatban, ebben több olyan címet is megemlítenek, amelyek biztosan ott lesznek a díjátadón valamilyen kedvcsináló formájában.

Jack Black is szerepel a Broken Age-ben

Bemutatták a Broken Age szinkronstábját, és a Double Fine nem is bízta a véletlenre a dolgot: a korábbi játékaiból már jól ismert színészekkel dolgozik majd együtt, így többek között Jack Blackkel is.

Két részletben jön a Broken Age

A Double Fine-nak át kellett gondolnia terveit a közösségi finanszírozásból készülő Broken Age-dzsel kapcsolatban. Úgy döntöttek, hogy két részletben adják ki a játékot, az első fejezet 2014 januárjában jön.