Fight Night Round 3

Boxolós nextgen sportjáték nagyon brutális grafikával. Izomszag van gyerekek, jön valaki bunyózni egy jót? Találkozunk a világhálón, ifjú Tyson-ok! ;)
Típus: Sport, Verekedõs

Jövő heti játékmegjelenések

Játékmegjelenések terén végre kezdünk kilábalni a bajból, ezt bizonyítja az is, hogy a jövő héten érkezik a Fight Night 3, a TOCA 3 meg még jónéhány finomság!

Vasárnapi képmánia

Aki esetleg a reggeli mise helyett az internetet böngészné, lesse meg hatalmas frissítésen átesett képgalériánkat!

Késő esti képmánia a Gamekapcson

Ismét érkezett egy hatalmas adag látnivaló galériánkba. A legjobbak: FIFA Street 2, Fight Night 3, Ghost Recon 3, MotoGP 4, The Godfather, Tomb Raider, WOW: BC.

Késő éjszakai galériafrissítés

Ezen a késői órán sem hagyunk titeket látnivaló nélkül. A legfinomabbak: Fight Night 3, Ghost Recon 3, GTR 2, Guild Wars, Star Wars: Empire at War!

De La Hoya a Fight Night Round 3 borítóján

Oscar De La Hoya búrája fog díszelegni az EA nagysikerű boxjátékának következő verzióját rejtő doboz borítóján, az X360 és PSP platformokra szánt változatoknál.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Playstation 3 screenshotok + videók

Vadi új képek érkeztek frissen bejelentett PS3 játékokról! Van itt minden kérem-szépen: Devil May Cry 4, Getaway 3, Killzone 2, Tekken 6, Vision Gran Turismo...