Among the Sleep PC

A Krillbite Studio játékában egy két éves gyermek perspektívájából látjuk a dolgokat. Mi van, ha éjjel félünk és nem merünk elaludni? Egy merően szokatlan és félelmetes világ tárul elénk.
1400864456

Május végén érkezik az Among the Sleep

A Krillbite Studio bejelentette, hogy az Among the Sleepre keresztelt túlélőhorrorja május 29-én jelenik meg PC-re, míg PS4-en valamikor ebben az évben. És igen, támogatni fogja a Project Morpheust.
1400058015

PS4-re is megjelenik az Among the Sleep

A Krillbite Studio bejelentette, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teszi az Among the Sleep, s nagyon is elképzelhető, hogy a horrorjáték Project Morpheus-támogatást kap. A dátumról még nincs hír.
1398963658

Elérhető az Among the Sleep demója

Az idei év bővelkedik a belső nézetű túlélőhorrorokban, jó hír a műfaj rajongói számára, hogy a Krillbite Studio alkotását már ki is próbálhatjuk. Tölthető az Among the Sleep demója a Steamről.
1394730938

Among the Sleep - törjön ki a frász!

A Krillbite Studio közösségi finanszírozásból készülő horrorjátéka ismét ijesztget, hiszen a csapat egy új előzetest osztott meg velünk. A gyermeki félelmeink elevenednek meg valamikor tavasszal.
1368543634

Már játszható az Among the Sleep

A Krillbite Studio közösségi finanszírozásból készülő, horrorelemekkel megspékelt kalandjátékának alfaverziója mától mindenki számára elérhető. Egy kétéves gyerek szemszögéből látjuk az éjszaka félelmetes eseményeit.