Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.

Dying Light: Hellraid teszt

Több mint hétévnyi huzavona után végre megérkezett a képernyőinkre a hányatott sorsú Hellraid. Nem épp abban a formában és minőségben, mint amire számítottunk, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy be kell érnünk egy DLC-vel.

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Dying Light teszt

A Techland legújabb játékával elérte, hogy végre a nagy ligában játszhasson. De vajon a lengyel csapat okult a korábbi alkotásaik hibáiból, s meg tudja hálálni ezt az óriási lehetőséget? Tesztlaborban a Dying Light.

GC 2014: Dying Light próbakör

A világ sötétségbe borult. Civilizációnk megbukott, családunk és barátaink mind halottak már. Az utcákon élőholtak portyáznak, egy maroknyi túlélő maradt csupán, az éjszakák a legveszélyesebbek.

Dying Light előzetes

„Úgy élünk ebben a kurva lyukban, mint a patkányok. Két hónapja nem változott semmi. Nappal élelmet keresünk, éjszaka meg bujkálunk. Imádkozva a nagy szaros semmiért. Vége lesz már valaha?”