Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
1645799432

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.
1634537340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.
1632465000

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.
1631815200

Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.
1626872400

Nintendo Switchre is megjelenik a Dying Light?

A pletykák szerint miközben a Techland igyekszik még az idei év végére tető alá hozni a Dying Light 2: Stay Humant, addig ezzel párhuzamosan a hibrid konzolra is elhozza a zombis játék első részét.
1623074400

Méretes frissítést kapott a Dying Light: Hellraid

A minap egy igen tekintélyes méretű update futott be a Dying Light: Hellraid DLC-hez, ami a sztorimód, illetve az új fegyverek és kihívások implementálása mellett még a játék technikai oldalán is csiszolt egy keveset.
1614495600

Ingyenes hétvégét tart a hatéves Dying Light

Nagyjából még másfél napon át nyüstölhetitek költségek nélkül az előző generáció egyik legjobb zombis játékát, a Dying Lightot PC-n, valamint ha esetleg hiányozna a gyűjteményből, akkor most akciós áron meg is vásárolhatjátok.
1604318400

Újabb bővített kiadást kap a Dying Light

Míg a Dying Light 2-re várunk, hébe-hóba az első részhez is becsúszik egy-egy új kiegészítő, ami természetesen kiváló apropó, hogy újra és újra kiadják a játékot. A hírek szerint decemberben jön az Anniversary Edition.
1598127900

Dying Light: Hellraid teszt

Több mint hétévnyi huzavona után végre megérkezett a képernyőinkre a hányatott sorsú Hellraid. Nem épp abban a formában és minőségben, mint amire számítottunk, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy be kell érnünk egy DLC-vel.
1597064400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legmelegebb napjait pörgetjük éppen, aggodalomra azonban semmi ok, ezen a héten is akad egy-két finomság azok számára, aki egy hűs szobából szeretnék átvészelni a kánikulát.