Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
1631624100

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.
1626109200

Mindössze egy-két ember üzemelteti a Titanfallt

Hiába a hűséges rajongótábor, a Titanfall-játékok multija a játszhatatlanság határán egyensúlyozik. Mindez nem meglepő: a csapat közösségi menedzsere szerint mindössze egy-két ember üzemelteti a Respawn korábbi fejlesztéseit.
1625482800

A Titanfall miatt hackelték meg az Apex Legendset

Évek óta hackerektől szenved a Titanfall, ami már-már a játszhatatlanság szélére sodorja a játékot. A rajongók szerint az EA és a Respawn nem tesz eleget az ügy érdekében, ezért figyelemfelhívásként meghackelték az Apex Legendset.
1622995200

RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1617634800

Jobban összefonódik az Apex Legends és a Titanfall

Habár az Apex Legends a Titanfall univerzumában játszódik, a két játék közti összefüggéseket többnyire csak felületes nyomokban találhattuk meg a battle royale-ban. Ez hamarosan megváltozik.
1556269200

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.
1549184437

Titanfall - hétfőn jön a battle royale-mellékág?

Egyes pletykák szerint a Respawn Entertainment és az Electronic Arts holnap mutatja be és indítja el a Titanfall titokban készült battle royale-mellékágát, az Apex Legendset, ami free-to-play lövöldének ígérkezik.
1545388200

Már új Titanfall-játékhoz toboroz a Respawn

Már októberben világossá vált, hogy a Respawn Entertainment nemcsak egy, a Star Wars világában játszódó akciójátékot hegeszt, hanem egy másik projektet is. A csapat új álláshirdetései szerint egy vadiúj Titanfallról lehet szó.
1540976400

Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!