The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

The Order: 1886 - jövő ősszel?

Még egy kérdőjeles dátum PlayStation 4-fronton: a Sony Santa Monica fejese a Twitteren célozgatott rá, hogy a The Order: 1886 jövő ősszel kerülhet boltokba. Mondjuk jobb időpontot nem is nagyon találhatnának a srácok.

Még több kép a The Order: 1886-ról

A héten már láttunk pár képkockát a Ready at Dawn játékáról, amely leginkább egy Dishonoredbe oltott Gears of Warra emlékeztet. A kerekasztal lovagjai mutánsokra vadásznak a viktoriánus korabeli Londonban. Kell ennél több?

The Order: 1886 - hat új screenshot érkezett

A Game Informer jóvoltából fél tucat új képre tettünk szert a Ready at Dawn első, PlayStation 4-re érkező akciójátékából. Hősünk, Sir Galahad a gaz félvérek ellen küzd steampunk környezetben. Kötelező? Miazhogy!

The Order: 1886 előzetes

Nem csupán emberek járnak köztünk. Több száz évvel ezelőtt tűntek fel először a genetikailag eltérő félvérek, akik bestiális vonásokkal rendelkeznek, és a népmesékből ismerős szörnyekre emlékeztetnek. A háború elkerülhetetlen.

Új infók jönnek a The Order: 1886-ról

Mindeddig nem sok konkrétumot hallottunk a PS4-exkluzív The Order: 1886-ról, de ez pár napon belül változni fog. A Game Informer következő számában egy terjedelmes előzetest olvashatunk a steampunk alkotásról.

GC 2013: Nem csupán játék a The Order: 1886

A Ready at Dawn vezérigazgatója, Ru Weerasuriya elmondta, hogy a The Order: 1886 esetében frencsájzról beszélhetünk, s a játékok mellett elképzelhető, hogy más médiumon is tiszteletét teszi.

The Order: 1886 - ezt tudja a next-gen motor

A PlayStation 4-re érkező The Order: 1886-ról érkezett némi next-gen matéria néhány kép egy egy techdemó formájában. Az anyag a múlthéten Kaliforniában megrendezett Siggraph 2013 konferenciáról származik.

Részletek a The Order: 1886-ról

A PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 egy filmszerű, lineáris, harmadik személyű nézőpontot használó akció-kalandjáték lesz, melyben a történet kiemelt szerepet kap. London, 19. század, steampunk - mi kell még?

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: The Order: 1886 - újabb PS4-exkluzív

A Sony hajnali sajtókonferenciáján bemutatkozott a The Order: 1886, és bár a játékból nem láttunk gameplayt, az első trailert már az alatta futó motorral rakták össze. Steampunk körítést kapott a kicsike.