The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

TGA 2014: The Order: 1886 - végre valami újdonság

Új előzetest kapott a PS4-exkluzív The Order: 1886, ami a helyszínek tekintetében végre elszakad a játék korábbi bemutatóiban látottaktól - így például egy léghajóba is kirándulást teszünk.

TGA 2014: Itt nézd élőben a díjátadót!

Magyar idő szerint szombat hajnali 3-kor veszi kezdetét a The Game Awards, ahol megkapják az elismeréseket az idei év legjobb videojátékai. Az esemény azért is érdekes, mert 12 világpremiernek lehetünk tanúi - megéri virrasztani!

The Game Awards - Sony-exkluzív bemutatókkal

Már csak pár nap van hátra az év utolsó nagy játékos rendezvényéig, a The Game Awards-ig, így a műsorvezető Geoff Keighley minden nap újabb és újabb információkat hint el Twitterén.

Nem lesz baj a The Order: 1886 zenéivel

A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplója a játék zenei betétjeire hegyeződik ki. Alapvetően autentikus darabokat hallhatunk, amiket némi modern beütéssel bolondítanak meg a Ready at Dawn szerzői.

The Order: 1886 - a gyűjtői kiadás közelebbről

Habár az európai Collector's Edition másmilyen lesz, mint az új videóban bemutatott, hét hüvelykes szobrot tartalmazó amerikai kiadás, bízzunk abban, hogy néhány rajongó rendel majd belőle a tengerentúlról.

The Order: 1886 - fejlesztői naplón a fegyverek

A Ready at Dawn dolga nem könnyű: olyan fiktív fegyvereket kellett megalkotniuk a The Order: 1886-ban, amiknek illeszkedniük kell a 19. századi Londonhoz. Kíváncsi vagy, miként fest egy viktoriánus AK47?

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Két percig mozog a The Order: 1886

A PlayStation-exkluzív, alternatív történelem szerint játszódó szörnygyilkoló shooter bemutatója volt a Sony konferencia egyik legérdekesebb két perce, melyben Nikola Tesla veszi fel a narrátor szerepét.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.