The Order: 1886 PS4

Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.

Mégsem jelenik meg idén a The Order: 1886?

A pletykák szerint mégsem jelenik meg idén ősszel a PS4-exkluzív The Order: 1886, a fejlesztők csak 2015 februárjára készülnek el a játékkal. Hivatalos megerősítésünk még nincs.

Képeken a The Order: 1886

Határozottan sötétebb látványvilággal rendelkezik a The Order: 1886, mint a korai buildben. A hétvégén láttunk már belőle némi játékmenetet, most pedig állóképeken vehetjük szemügyre a változásokat.

The Order: 1886 - újabb gameplay jelenetek

Már a Sony is készülődik az idei E3-ra, ízelítőként néhány percnyi The Order: 1886 gameplay jelenettel lepte meg a rajongóit tegnap este. A PS4-exkluzív TPS még idén megjelenik, ha minden jól megy.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

The Order: 1886 - játékmenet sallangok nélkül

Oké, az alábbi gameplay felvételből már láttunk morzsákat a múlt héten, ám most unalmas kommentártól mentesen élvezhetjük a Ready at Dawn teljességgel moziszerű alkotását. Galahad és Percival akcióban!

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.

The Order: 1886 - végre megint mozog

A Sony még tegnap harangozta be, hogy ma új látnivalókat kapunk a The Order: 1886-ról, és lám, az imént be is futottak: várakozásunk jutalma egy új trailer és egy gameplay jeleneteket bemutató videó.

Nem lesz multiplayer a The Order: 1886-ban

A Ready at Dawn társalapítója, Ru Weerasuriya egy német magazinnak elhintette, hogy a The Order: 1886 kizárólag az egyjátékos kampányra koncentrál, multit ne keressünk benne. Egyébként 30 fps-sel szalad majd.

The Order: 1886 - két új screenshot

És nem több. Ráadásul azok is kis felbontású, kiszivárgott darabok, melyek szemlátomást valamilyen új trailerből származnak. Lehetséges, hogy a Ready at Dawn csapata még több ínyencséggel készül?

Képeken a The Order: 1886

Kicsit olyan érzésünk van, mintha ugyanazokat a képeket nézegetnénk a The Order: 1886-ról, csak más-más szögből, de ettől függetlenül örülünk minden látnivalónak - úgyis ritkán hallunk a játék felől.