Angry Birds Go!

Az Angry Birds Go! egy klasszikus karting játékba ülteti át a madarakat. Sajnos azonban mindent tönkretesz a rendkívül rosszul megvalósított mikrotranzakciós rendszer.
Típus: Verseny

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Traileren az Angry Birds Go!

A Rovio végre leleplezte az új Angry Birds-játékot, az Angry Birds Go! azonban több tekintetben is rendhagyó darab lesz a sorozat történetében. A megjelenése decemberben várható, itt van róla az első trailer is.

Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.

Angry Birds Go! - újabb teaser

Minimális infómennyiség és egy rövid teaser előzetes érkezett az Angry Birds Go!-hoz, a Rovio két hónapja hájpolt projektjéhez. A korábbi találgatások mindenesetre beigazolódtak, úgy néz ki.

E3 2013: Készül az Angry Birds Go!

A Rovio az E3-ra időzítette az új Angry Birds-epizód teaselését: az Angry Birds Go!-ról ugyan még semmit nem tudunk, a találgatások szerint azonban egy versenyjátékról lehet szó.