Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Mi a helyzet az Alan Wake 2-vel?

Sam Lake, a Remedy írója egy videóüzenetben tájékoztatta a rajongókat arról, hogy Alan Wake története is folytatódni fog "ha eljön az ideje". Egyelőre a teljesen új címükre, a Quantum Breakre koncentrálnak.

Így toboroz fejlesztőket a Remedy

A Max Payne és az Alan Wake finn fejlesztőcsapata, a Remedy Entertainment egy barátságos videó keretében toboroz munkásembereket két bejelentetlen projektjéhez. Stúdiólátogatásra fel!

Bejelentésre készül az Alan Wake fejlesztője

A Remedy átaludta a tavalyi évet: a PC-s Alan Wake mellett csupán egy arcade mellékszálat, az American Nightmare-t erőltette le a torkunkon. 2013 viszont új bejelentést hoz a finnek háza tájáról.

E3 2012: Jöhet az új Alan Wake is?

A Remedy alapítója és az Alan Wake írója rejtélyes Twitter-üzenetet posztolt a profilján a minap, ami a találgatások szerint új Alan Wake-bejelentésre utalhat. Kíváncsian várjuk a jövő hetet, különösen a Microsoft konferenciáján lesz érdemes kagylózni az esetleges bemutató után.

2 millió példányban ment el az Alan Wake

Az Xbox 360-as viszonylagos sikertelenség után a PC-s verzió kiadásával már az összeladások azért korrekt számokat mutatnak. A Remedy szerint az Alan Wake franchise-nak így nagy jövője lehet, főleg mert a világ a sajátja, és nagyon közel áll a szívéhez.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.

A Skyrim sikere motiválja a Remedyt

Sokan úgy gondolják, hogy a single player játékoknak befellegzett, s ma már csak úgy lehet elkérni valamiért teljes árat, ha utána hónapokig tudjuk nyüstölni a többjátékos módot. Nos, a Skyrim erre komolyan rácáfolt, és ez nagyon is motiválja a finn Remedy csapatát a továbbiakra nézve.

Alan Wake PC - megtérültek a fejlesztési költségek

Jó napja van a Remedynek, elvégre nem lett deficites a PC-s Alan Wake, a fejlesztésbe ölt pénz röviddel a játék megjelenése után már meg is térült. Innentől már profitot termelnek. Látjátok feleim, hogy megéri a korábbi xboxos sikercímek portolása? Reméljük, a többi stúdió is felkapja a fejét!

Remedy: szekáltuk a Microsoftot

A Remedy mostanában sokat beszélt arról, hogy "nem megfelelően álltak a csillagok" ahhoz, hogy korábban elkészülhessen a PC-s Alan Wake. De mit jelent pontosan az, hogy nem nem megfelelően álltak a csillagok? Nos, azt, hogy kicsit könyörögniük kellett a Microsoftnak.

A Remedy üzen a PC-s kalózoknak

Két évvel az Xbox 360-as megjelenés után az Alan Wake mégre megérkezik PC-re is. S persze a fejlesztőket rögtön megkérdezték: nem tartanak-e attól, hogy rengetegen fogják warezolni a játékot, s végül nem lesz haszon a PC-s verzióból? Nos, a Remedy válaszolt.