King Kong

A hamarosan a mozikba kerülő King Kong film adaptációja a létező összes platformra.

Az Ubisoft több film licenszt akar

Az Ubi Soft főkutyája, Yves Guillemot egy nyilatkozatában jelentette ki, hogy cégük jelenleg filmes licenszek után kutat, melyekből elkészíthetnék a játékadaptációt.

King Kong - Alternatív befejezés!

Akár a Prince of Persia: Warrior Within-nek, úgy a King Kong-nak is készült alternatív befejezése - jelentette be az UbiSoft.

King Kong - Xbox vs. Xbox 360

A GamesFirst munkatársai készítettek egy igen komoly képi anyaggal színesített összehasonlítást a King Kong Xbox-os és Xbox 360-as verziójáról.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

King Kong

A hímgorillák párzási időszakban meglehetősen ingerlékenyek, pláne azok, amelyek csaknem tízszer nagyobbak az átlagosnál. Jack és forgatócsoportja egy elhagyatott szigetre téved, ahol megismerkednek minden majmok legnagyobbikával King Konggal és ezt a kalandot nem fogják egyhamar elfelejteni...

King Kong HiRes változat

A Direct2Drive bejelentette, hogy készül a King Kong játék PC-s verziójábol egy HiRes változat, ami tartalmazza a legdurvább grafikai beállításokat!

Heti játékmegjelenések!

Íme itt a jövő heti megjelenési lista! Most már az Xbox360 platformmal is kibővítettük palettánkat: érdemes megtekinteni...

Két megjelenés - egy arany!

A mai nap megjelenésekben gazdag lett - a King Kong miatt mindenképpen. Aranyra került továbbá Crazy Frog koma játéka is - sok sikert neki...

Déli képvihar!

Újabb képek érkeztek galériánkba! Sok nagyobb név található köztük , így mindenképpen érdemes pár pillantást vetni rá.

X360 hírek

Xbox fanok figyelem! A Microsoft ma közölte azon játékok és kiegészítők listáját, amelyek az X360-al egy napon kerülnek majd a boltok polcaira.