King Kong

A hamarosan a mozikba kerülő King Kong film adaptációja a létező összes platformra.
Típus: FPS, Majmos

Öt új videó!

Öt új videót tekinthettek meg a mai napon: van itt King Kong, Elveon, s még sok más nyalánkság...

UPDT: King Kong dübörgése!

Már szinte testünkön érezhetjük King Kong rettentő szorítását, de mielött végleg összeroppantana minket, érdemes pár pillantást vetni a kulisszák mögé!

King Kong aranylemez!

Megszületett Peter Jackson és az Ubisoft házasságának első gyümölcse, nem kisebb név mint King Kong személyében. Üdvözöljük az újszülöttet!

Ősz esti képeső

Ismét egy hatalmas adag screenshotot kaptunk a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokból. Kattanjatok rá, sok-sok finom anyag érkezett!

Peter Jackson's King Kong demo!

Az év egyik legjobban várt mozifilm játékadaptációjának, a King Kongnak kipróbálható verziója került közkézre. Jó majmolást!

UPDATE:Esti képdömping

Ma este is érkezett pár finom, ropogós kép a galériánkba, melyek között találni pár gyöngyszemet.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...

X360 játéklista + érdekességek

Az EB Games online áruház összegyűjtötte azokat a neveket, melyek várhatóan a debütáló játékai lesznek az új Xdoboz konzolnak.

King Kong Gameplay Movie

Peter Jackson King Kong-ja játék formájában is szeretne akkorát ütni, mint majd maga a film. Az eddig látottak alapján erre minden esély megvan.

King Kong

Az év végén bemutatásra kerülő új King Kong film sem kerülhette el sorsát, mivel ígéretesnek tűnő játékadaptáció készül belőle, korunk egyik legsikeresebb játékfejlesztői műhelyében.